Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Regióny

Do fondu mestskej knižnice v Medzilaborciach pribudlo takmer 300 kníh

Ilustračná snímka. Foto: TASR – Štefan Puškáš

Čitatelia si budú môcť nové prírastky vypožičať až po znovuotvorení knižnice, ktorá je aktuálne v zmysle protiepidemiologických opatrení zatvorená.

Medzilaborce 4. januára (TASR) - Do fondu Mestskej knižnice v Medzilaborciach pribudlo v uplynulých dňoch 285 nových knižných titulov. Ako informovala samospráva na svojej internetovej stránke, k obohateniu knižničného fondu došlo vďaka dotácii od Fondu na podporu umenia vo výške 3000 eur.

V rámci projektu Sčítaní Medzilaborčania sa tak knižničný fond v mestskej knižnici okrem množstva titulov z detskej a mládežníckej literatúry a beletrie pre dospelých rozšíril aj o knihy z oblastí psychológie, pedagogiky, diagnostiky, didaktiky, dejín či ekonómie.

Ako však zároveň mesto informuje, čitatelia si budú môcť nové prírastky vypožičať až po znovuotvorení knižnice, ktorá je aktuálne v zmysle protiepidemiologických opatrení zatvorená. "O jej otvorení bude mesto Medzilaborce informovať občanov prostredníctvom svojej webovej stránky," uzavrela samospráva.