Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Regióny

Medzinárodný deň detí budú v Šoporni oslavovať počas celého dňa

Chlapcov potešia naleštené dvojkolesové tzv. tátoše členov Motorkárskeho klubu Šoporňa.

Šoporňa 30. mája (TASR) - Medzinárodný deň detí budú v Šoporni v okrese Galanta v sobotu (1. 6.) oslavovať celý deň. Obecný úrad a Dobrovoľný hasičský zbor Šoporňa pripravili pre všetky deti, rodičov a občanov na futbalovom ihrisku zaujímavý program.

Okrem rôznych atrakcií, občerstvenia, súťaží a hier si návštevníci podujatia budú môcť už od 11.00 h pozrieť ukážky šikovnosti členiek Dobrovoľného hasičského zboru Šoporňa. Na pravé poludnie sa začína Rozprávková cesta lesom. Keď ju deti absolvujú, získajú nielen diplom, ale aj sladkú odmenu. Informoval TASR starosta obce Milan Vlček.

"Najmä chlapcov isto potešia naleštené dvojkolesové tzv. tátoše členov Motorkárskeho klubu Šoporňa, ktoré budú na futbalovom ihrisku vystavené od 14.00 h. V poobedňajších hodinách čakajú na návštevníkov ukážky sokoliarov," uviedol starosta s tým, že počas celého dňa budú pre deti pripravené skákacie hrady, šmykľavky, trampolíny, autíčka, maľovanie na tvár, balóny a dobrú náladu v príjemnom prostredí spestrí aj disco hudba.