Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Mesto Levice a úrad práce organizujú denný tábor pre deti z Ukrajiny

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Oliver Ondráš

Dobrovoľníčky sa v ňom počas júla a augusta venujú deťom pracujúcich matiek a matiek zaradených do dobrovoľníckej činnosti v okrese Levice.

Levice 28. júla (TASR) - Mestský úrad Levice v spolupráci s Úradom práce, sociálnych vecí a rodiny v Leviciach organizujú denný letný tábor pre deti odídencov. Dobrovoľníčky sa v ňom počas júla a augusta venujú deťom pracujúcich matiek a matiek zaradených do dobrovoľníckej činnosti v okrese Levice, informovala radnica.

Oddelenie poradenstva a vzdelávania Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Levice ponúklo klientom v súvislosti s realizáciou národného projektu Pomáhame odídencom – poradenstvo možnosť využitia služieb pre lepšiu orientáciu odídenca v spoločnosti i jeho zaradenie sa na regionálny trh práce.

Na základe poradenských stretnutí a aktívnej činnosti poradcov projektu i osobnostných predpokladov pre lepšie zaradenie na trh práce ponúklo odídencom disponujúcim vzdelaním aj schopnosťami pre prácu s deťmi počas letných mesiacov dobrovoľnícku činnosť v dennom tábore pre deti z Ukrajiny.