Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

V Nitre očkujú do stredy, znovu začnú až po Novom roku

Na archívnej snímke očkovacie centrum proti ochoreniu COVID-19 v Obchodnom dome Mlyny v Nitre. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Mesto organizovalo očkovanie aj v priebehu uplynulého víkendu. Záujemcovia mohli dostať vakcínu v kultúrnom dome na Kyneku a v obchodnom centre.

Nitra 20. decembra (TASR) – Mesto Nitra bude v tomto roku organizovať očkovanie proti ochoreniu COVID-19 už iba tento týždeň. Opätovne ho rozbehne od začiatku nového roka.

Ako informovala radnica, v pondelok sa registrovaní i neregistrovaní záujemcovia mohli nechať zaočkovať v poliklinike na sídlisku Chrenová a v kultúrnom dome v mestskej časti Krškany. „Posledné, mestom riadené očkovanie v tomto roku je 22. decembra v poliklinike na sídlisku Klokočina. Potom znova pokračujeme od 3. januára,“ uviedla radnica.

Mesto organizovalo očkovanie aj v priebehu uplynulého víkendu. Záujemcovia mohli dostať vakcínu v kultúrnom dome na Kyneku a v obchodnom centre. „Počas piatka a víkendu zdravotníci zaočkovali dokopy 1220 ľudí, z toho 21 detí. Prvú dávku dostalo 43 ľudí nad 50 rokov,“ doplnil mestský úrad.