Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Mesto Nitra vypraví na hokejové zápasy s Košicami špeciálne autobusy

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Špeciálne posilové autobusy pôjdu zo sídliska Klokočina cez centrum Nitry a Chrenovú až k štadiónu v mestskom parku.

Nitra 17. marca (TASR) – Hokejových fanúšikov prepravia na domáce zápasy nitrianskeho hokejového klubu s Košicami špeciálne hokejové autobusy. Mesto Nitra vypraví v utorok (21. 3.) a stredu (22. 3.) posilové autobusy linky 35, potvrdil hovorca mesta Tomáš Holúbek. Radnica ich zriadila s cieľom umožniť fanúšikom dostať sa na zápas inak ako autom.

Špeciálne posilové autobusy pôjdu zo sídliska Klokočina cez centrum Nitry a Chrenovú až k štadiónu v mestskom parku. Odchod zo začiatočnej zastávky na Kmeťovej ulici bude 70 minút pred začiatkom zápasu, čiže v utorok o 16.50 h a v stredu o 17.20 h. K zimnému štadiónu prídu autobusy 45 minút pred začiatkom zápasu.

Zo zimného štadióna budú spoje odchádzať 30 minút po skončení sa zápasu z areálu FC Nitra, z parkoviska medzi zimným a futbalovým štadiónom. Trasu budú mať rovnakú ako po ceste na štadión, len v opačnom smere. Radnica zároveň žiada fanúšikov, ktorí prídu na zápas autom, aby rešpektovali dopravné značenie a neparkovali na cyklotrase alebo autobusových zastávkach.