Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Mesto Prešov pomáha seniorom pri registrácii na tretiu dávku vakcíny

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Záujemcom, ktorí spĺňajú podmienky na očkovanie, poverení pracovníci pomôžu s registráciou prostredníctvom internetu a podajú im potrebné informácie súvisiace s očkovaním, uviedol Tomek.

Prešov 2. novembra (TASR) - Mesto Prešov pomáha od utorka seniorom pri registrácii na tretiu očkovaciu dávku vakcíny proti COVID-19. Môžu sa obrátiť na zamestnancov denných stacionárov a denných centier, ktorí im poskytnú aj všetky dôležité informácie týkajúce sa očkovania. Pomoc je určená aj pre seniorov, ktorí zatiaľ nie sú zaočkovaní a potrebujú sa zaregistrovať na očkovanie prvou dávkou. TASR o tom informoval hovorca mesta Vladimír Tomek.

"Seniori alebo ťažko zdravotne postihnutí ľudia, ktorí nemajú prístup k internetu, respektíve sa sami nedokážu zaregistrovať na očkovanie proti ochoreniu COVID-19, sa môžu obrátiť na Kanceláriu sociálneho poradenstva v Mestskom úrade (MsÚ) Prešov alebo na ktorýkoľvek z denných stacionárov či denných centier v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Prešov. Záujemcom, ktorí spĺňajú podmienky na očkovanie, poverení pracovníci pomôžu s registráciou prostredníctvom internetu a podajú im potrebné informácie súvisiace s očkovaním," uviedol Tomek.

Na stretnutie s pracovníkmi denných stacionárov, denného centra alebo Kancelárie sociálneho poradenstva je potrebné sa vopred telefonicky objednať v pracovných dňoch v čase od 8.00 h do 14.00 h. Kontakty nájdu záujemcovia na webstránke mesta www.presov.sk.