Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Mesto Svit zabezpečilo päť odberných miest

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

V Spojenej škole na Mierovej ulici majú byť dve odberné miesta, z toho jedno bude určené pre online registrovaných záujemcov a druhé bude možné využiť bez online registrácie.

Svit 21. januára (TASR) - Mesto Svit zabezpečilo na celoslovenský skríning päť odberných miest na antigénové testovanie na ochorenie COVID-19. Informuje o tom radnica na svojej webovej stránke s tým, že obyvatelia sa môžu registrovať vopred na www.svit.sk, no k dispozícii je aj testovanie bez predošlej online rezervácie.

Prvé odberné miesto Chemosvit – v priestoroch bývalej Slovenskej sporiteľne bude k dispozícii v piatok (22. 1.) v čase od 5.00 do 22.00 h a v sobotu a v nedeľu (23. - 24. 1.) od 8.00 do 20.00 h. Radnica ozrejmila, že na toto odberného miesto nie je potrebné sa online registrovať.

V Spojenej škole na Mierovej ulici majú byť dve odberné miesta, z toho jedno bude určené pre online registrovaných záujemcov a druhé bude možné využiť bez online registrácie – to znamená pre ľudí prichádzajúcich podľa poradia. Ako uvádza radnica, na obe miesta je potrebné vojsť hlavným vchodom, pričom testovať sa bude v sobotu a v nedeľu v čase od 8.00 do 18.00 h.

V dome kultúry v časti Pod Skalkou budú dve odberné miesta. Jedno má slúžiť pre online registrovaných záujemcov a druhé bude bez registrácie. Na obe miesta je potrebné vojsť bočným vchodom. Na týchto odberných miestach sa bude testovať tiež v sobotu a v nedeľu v čase od 8.00 do 18.00 h. Mesto dopĺňa, že obedňajšia prestávka platí pre všetkých päť odberných miest rovnako, je plánovaná od 12.00 do 13.00 h.