Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Mesto Zvolen vyhlási verejné obstarávanie na dodávku zemného plynu

Zvolen, archívna snímka. Foto: FOTO TASR - Branislav Račko

Verejné obstarávanie bude vyhlásené podlimitným postupom bez elektronického trhoviska s elektronickou aukciou.

Zvolen 30. septembra (TASR) – Zvolenská samospráva vyhlási verejné obstarávanie na podlimitnú zákazku na dodávku zemného plynu pre mesto na ďalšie roky. Rozhodli o tom zvolenskí mestskí poslanci na septembrovom rokovaní mestského zastupiteľstva.

Zároveň sa zhodli na tom, že výsledkom verejného obstarávania bude zmluva o poskytovaní služieb počas dvoch rokov, ktorými sú roky 2022 a 2023. Predpokladaná hodnota zákazky je 120.000 eur bez DPH, čo je 144.000 eur s DPH.

Verejné obstarávanie bude vyhlásené podlimitným postupom bez elektronického trhoviska s elektronickou aukciou. Medzi odbernými miestami bude päť zvolenských materských škôl, dve základné školy, Centrum voľného času Domino, zvolenské mestské kúpele a aj tržnica. Zastupiteľstvo sa zároveň zaviazalo, že prevezme zodpovednosť za odchýlku a zabezpečenie služieb súvisiacich s distribúciou, skladovaním a prepravou zemného plynu.

Podľa dôvodovej správy má mesto Zvolen v súčasnosti uzatvorenú zmluvu so spoločnosťou Slovenský plynárenský priemysel, a. s., ktorá je platná do konca decembra tohto roka.