Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 24. máj 2024Meniny má Ela
< sekcia Regióny

Mestský úrad v Nitre bude od utorka opäť otvorený

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Verejnosť bude môcť vstupovať len do priestorov klientskeho centra a stavebného úradu.

Nitra 9. novembra (TASR) – Mestský úrad (MsÚ) v Nitre bude od utorka 10. novembra znovu otvorený. V jeho priestoroch sa však budú aj naďalej dodržiavať prísne epidemiologické opatrenia.

Verejnosť bude môcť vstupovať len do priestorov klientskeho centra a stavebného úradu. „Agenda, ktorú referenti bežne vybavujú v kanceláriách, bude odklonená taktiež do klientskeho centra. Radnica by preto chcela verejnosť požiadať, aby pracovníkov kontaktovala telefonicky ešte pred príchodom na úrad, prípadne priamo z vrátnice Mestského úradu v Nitre,“ uviedol odborný poradca pre komunikáciu na MsÚ v Nitre Henrich Varga.

Počas tohto týždňa bude vstup do priestorov mestského úradu povolený iba ľuďom s platným certifikátom s negatívnym výsledkom antigénového testu alebo s negatívnym výsledkom PCR testu. „Zároveň stále platia protipandemické opatrenia, teda rúško, rozstupy, dezinfekcia rúk. Pohyb klientov budú riadiť pracovníci úradu. Turistické informačné centrum v Nitre zostáva zatvorené do 15. novembra 2020,“ dodal Varga.