Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Mestský úrad v Žiline funguje podľa platných otváracích hodín

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

MsÚ upozorňuje občanov, aby pri návšteve dodržiavali aktuálne protipandemické opatrenia.

Žilina 3. januára (TASR) – Mestský úrad (MsÚ) v Žiline funguje pre verejnosť od pondelka do stredy (5. 1.) od 8.00 do 14.00 h. Podľa hovorcu mesta Vladimíra Miškovčíka sa vo štvrtok (6. 1.) úrad opäť zatvorí z dôvodu štátneho sviatku a služby s výnimkou podateľne budú nedostupné aj v piatok (7. 1.). Klientske centrum i MsÚ začnú opäť pracovať v pondelok (10. 1.).

Pracovisko Ohlasovne pobytu Žilina (evidencie obyvateľov) v Klientskom centre Ministerstva vnútra SR na ulici Vysokoškolákov bude pre verejnosť k dispozícii v režime určenom ministerstvom či Okresným úradom v Žiline, uviedol Miškovčík.

MsÚ upozorňuje občanov, aby pri návšteve dodržiavali aktuálne protipandemické opatrenia. "Povinné sú prekrytie dýchacích ciest respirátorom, dvojmetrové rozstupy a dezinfekcia rúk. Obmedzený je aj počet klientov v jednom momente v klientskom centre - jedna osoba na 25 štvorcových metrov. K jednému pracovníkovi pri priehradke môže pristupovať len jeden klient,“ dodal hovorca mesta.

Doplnil, že v odôvodnených prípadoch môže kompetentný pracovník centra alebo príslušník mestskej polície vykonávajúci dohľad povoliť aj možnosť sprievodu.