Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Mestský úrad v Žiline zostane pre verejnosť zatvorený do 29. januára

Na archívnej snímke primátor mesta Žilina Peter Fiabáne. Foto: TASR - Erika Ďurčová

V prípade priaznivej epidemiologickej situácie sa MsÚ otvorí v pondelok 1. februára.

Žilina 22. januára (TASR) – Mestský úrad (MsÚ) v Žiline zostane pre verejnosť zatvorený do piatka 29. januára. Dôvodom sú preventívne opatrenia proti šíreniu nového koronavírusu spojené so zákazom vychádzania, ktoré platia od začiatku nového roka. V prípade priaznivej epidemiologickej situácie sa MsÚ otvorí v pondelok 1. februára. TASR o tom informoval hovorca mesta Vladimír Miškovčík.

"Napriek uzatvoreniu úradu pre verejnosť môžu občania pri riešení svojich záležitostí využívať elektronickú komunikáciu s konkrétnymi odbormi či zamestnancami. Aktuálne informácie Žilinčania nájdu aj na internetovej stránke mesta, na osobitnej internetovej stránke koronavirus.zilina.sk a mestskej facebookovej stránke," uviedol hovorca mesta.

Pracoviská Ohlasovne pobytu Žilina - evidencie obyvateľov a Matričného úradu v Žiline v Klientskom centre Ministerstva vnútra SR na Ulici Vysokoškolákov sú pre verejnosť k dispozícii v úradných hodinách určených ministerstvom či Okresným úradom v Žiline, dodal Miškovčík.