Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

MIRRI refunduje Trenčínu náklady na dve projektové dokumentácie

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.

Trenčín 15. marca (TASR) - Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie (MIRRI) SR ako riadiaci orgán pre Integrovaný regionálny operačný program zaplatí trenčianskej radnici náklady na vypracovanie dvoch projektových dokumentácií. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.

"MIRRI vyhovelo žiadosti mesta Trenčín o poskytnutie nenávratného finančného príspevku na refundáciu vypracovania dvoch projektových dokumentácií týkajúcich sa revitalizácie verejného priestranstva. Na projektovú dokumentáciu revitalizácie Ulice 1. mája - I. etapa ministerstvo schválilo nenávratný finančný príspevok 68.700 eur," uviedla hovorkyňa.

MIRRI podporilo aj projektovú dokumentáciu revitalizácie pešej zóny Hviezdoslavova - Jaselská - Vajanského - Sládkovičova. V tomto prípade schválilo výšku nenávratného finančného príspevku 180.000 eur.

"Nenávratné finančné príspevky na projektové dokumentácie sme získali v rámci výzvy na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok na prípravu regionálnych projektov," doplnila Ságová.