Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Regióny

MLADÍCI UKRADLI ZO STÁNKU CIGARETY: Už čelia obvineniu

Snímka z miesta činu. Foto: Facebook Polícia SR - Banskobystrický kraj

Starší z páchateľov rozbil sklenenú výplň okna a zo stánku zobral niekoľko kartónov cigariet rôznych značiek v hodnote viac ako 3200 eur.

Tornaľa 4. decembra (TASR) - Polícia v Tornali v okrese Revúca obvinila dvoch mužov vo veku 16 a 22 rokov, ktorí z novinového stánku ukradli cigarety v hodnote 3250 eur. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici s tým, že k incidentu došlo ešte koncom novembra.

Dvojica mladíkov mala podľa polície novinový stánok vykradnúť vo večerných hodinách. Starší z páchateľov rozbil sklenenú výplň okna a zo stánku zobral niekoľko kartónov cigariet rôznych značiek v hodnote viac ako 3200 eur. "Mladší z dvojice zatiaľ čakal vonku a pomáhal mu lup odniesť," priblížila polícia.

Páchateľov sa podarilo zadržať krátko po spáchaní skutku neďaleko miesta činu. Spozorovať ich mal občan, ktorý ich zadržal a odovzdal policajnej hliadke. "V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody až na tri roky, v prípade mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu," dodala polícia.