Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Mladík prišiel na svoje zranenia až niekoľko hodín po havárii

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj

Polícia upozorňuje, aby účastníci dopravnej nehody, nepodceňovali možné signály svojho tela a nechali sa riadne vyšetriť zdravotníkmi.

Trnava 16. januára (TASR) - V nedeľu (15. 1.) krátko po polnoci havaroval medzi obcami Malženice a Pečeňady v okrese Hlohovec 20-ročný vodič na aute značky Lexus. Posádku tvorili jeho traja mladší kamaráti, mladík pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam a stavu vozovky a prešiel do protismeru. Zišiel mimo cesty, kde zrazil dopravné značenie a zastavil až o niekoľko metrov v priekope. Po nehode sa všetci štyria za prítomnosti záchranárov vyjadrili, že nemajú žiadne zranenia a nepotrebujú ďalšie ošetrenie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Policajti podrobili vodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Haváriu vzhľadom na okolnosti ukončili ako škodovú udalosť. "Zvrat prišiel o pár hodín neskôr, keď vodič vyhľadal lekársku pomoc a z nemocnice nahlásili predbežne ťažkú ujmu na zdraví spôsobenú nehodou. Mladého vodiča nakoniec hospitalizovali so zraneniami rebier, pľúc a hlavy. Polícia na základe nových zistení vo veci ďalej koná a preveruje všetky okolnosti, za ktorých k dopravnej nehode prišlo," doplnila Antalová.

Polícia upozorňuje, aby účastníci dopravnej nehody, nepodceňovali možné signály svojho tela a nechali sa riadne vyšetriť zdravotníkmi.