Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Regióny

Muž utiekol pred prevozom na psychiatriu, pátra po ňom polícia

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 33-ročnom Slavomírovi Petrákovi z obce Kuchyňa. Pred dvoma dňami 25.mája 2014 o 11.00 h utiekol z miesta bydliska. Foto: TASR/KR PZ v Bratislave

Muž je približne 183 centimetrov vysoký, štíhlej športovej postavy, má modré oči a krátke hnedé vlasy.

Bratislava 27. mája (TASR) - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 33-ročnom Slavomírovi Petrákovi z obce Kuchyňa. Pred dvoma dňami (25.5.) o 11.00 h utiekol z miesta bydliska. Mal byť vtedy totiž prevezený sanitkou na psychiatrické oddelenie. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muža podľa hovorcu naposledy videli v blízkosti vojenského výcvikového priestoru pri letisku. "Ak by bol menovaný videný, je potrebné vyrozumieť políciu, nakoľko sa bojí pomoci aj od blízkych ľudí," vysvetlil hovorca.

Muž je približne 183 centimetrov vysoký, štíhlej športovej postavy, má modré oči a krátke hnedé vlasy. Oblečené mal čierne tričko so žltým znakom a šedé tepláky na boku s bielym nápisom "DANCER".

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, môžu obyvatelia oznámiť na číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.