Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 29. máj 2024Meniny má Vilma
< sekcia Regióny

Muž sa odhaľoval a nevhodne sa správal na verejnosti, skončil v cele

Putá, ilustračné foto. Foto: Teraz.sk - Jaroslav Taldík

Polícia muža preveruje aj v súvislosti s ďalšími nahlásenými podobnými prípadmi. Mestskí policajti ho na mieste obmedzili na osobnej slobode a prípad oznámili na políciu.

Trnava 14. mája (TASR) - Policajti obvinili 62-ročného muža, ktorý sa mal v Trnave odhaľovať a nevhodne sa sexuálne správať na verejnosti. Muž si mal počas dňa sadnúť na lavičku pri fontáne na Námestí SNP a vzápätí sa mal začať pred okoloidúcimi ľuďmi uspokojovať rukou, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Polícia muža preveruje aj v súvislosti s ďalšími nahlásenými podobnými prípadmi. Na správanie muža upozornili mestskú políciu dve mamičky s kočíkmi. Mestskí policajti ho na mieste obmedzili na osobnej slobode a prípad oznámili na políciu. Hliadka si osobu prebrala a po vykonaní potrebných úkonov ju eskortovala na policajné oddelenie.

Poverený policajt muža obvinil z prečinu výtržníctva. V zmysle zákona mu môže hroziť trojročný pobyt vo väzení. Policajti prípad riešili v tzv. superrýchlom konaní. Do rozhodnutia súdu bol obvinený umiestnený v cele policajného zaistenia.