Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Nitriansky díler sa pokúsil utiecť policajnej hliadke na kolobežke

Na snímke drogy, ktoré polícii odovzdal zadržaný muž. Foto: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj

Zaistený materiál putoval na expertízne skúmanie.

Nitra 21. septembra (TASR) – Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky prechádzali po Staničnej ulici v Nitre, kde si všimli muža na kolobežke. Ten v momente, keď zbadal policajné auto, začal unikať. Policajti ho dobehli a zastavili. Vyzvali ho, aby preukázal svoju totožnosť a vydal veci, ktoré pochádzajú z trestnej činnosti. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

„Muž policajtom dobrovoľne vydal čierne látkové vrecúško so zatavenou striekačkou s obsahom žltohnedej kryštalickej látky, vrecúško s obsahom zelenej sušiny, dve vrecúška s obsahom žltohnedej kryštalickej látky a tiež umelohmotnú nádobu s obsahom bielej kryštalickej látky,“ uviedlo krajské policajné riaditeľstvo.

Podľa vzhľadu látok vzniklo podozrenie, že ide o dávku omamnej a psychotropnej látky. Policajti muža zadržali a boli s ním vykonané ďalšie procesné úkony. Vo veci sa začalo trestné stíhanie pre prečin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zaistený materiál putoval na expertízne skúmanie.