Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Regióny

Muž z Kežmarského okresu sa opakovane vyhrážal svojmu otcovi

Ilustračné foto Foto: TASR

Naposledy mal u svojho otca vzbudiť obavy o život a zdravie v nedeľu 2. januára, keď mu pod vplyvom alkoholu búchal na vchodové dvere bytu s vyhrážkami, že ak neotvorí, dostane bitku.

Kežmarok 4. januára (TASR) – Obvineniu zo zločinu porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania čelí 35-ročný muž z okresu Kežmarok. Protiprávneho konania sa opakovane dopúšťa voči svojmu otcovi, a to i napriek tomu, že v minulosti bol za rovnaké činy aj právoplatne odsúdený, informovala TASR prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Naposledy mal u svojho otca vzbudiť obavy o život a zdravie v nedeľu 2. januára, keď mu pod vplyvom alkoholu búchal na vchodové dvere bytu s vyhrážkami, že ak neotvorí, dostane bitku. "Otec dvere otvoril a požiadal syna, aby šiel preč, syn odtlačil dvere a vošiel dnu. V kuchyni si nalial víno a vôbec nereagoval na požiadavky otca, aby odišiel. Neustále otcovi vulgárne nadával, vraj mu odtrhne hlavu a vyhodí ju von oknom," priblížila Ligdayová s tým, že privolaní policajti obvineného zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na osem rokov.