Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Muža z Tornale usmrtil prevrátený pracovný stroj

Zranenia nezlučiteľné so životom utrpel 46-ročný muž v Tornali v okrese Revúca, ktorého pri výkopových prácach na smetisku v časti Stárňa zavalil pracovný stroj. Foto: TASR - KR PZ Banská Bystrica

Počas prác došlo za doposiaľ presne neobjasnených okolností k prevráteniu pracovného stroja, ktorý mal zavaliť jeho 46-ročného vodiča.

Tornaľa 21. júna (TASR) – Zranenia nezlučiteľné so životom utrpel 46-ročný muž v Tornali v okrese Revúca, ktorého pri výkopových prácach na smetisku v časti Stárňa zavalil pracovný stroj. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Petra Kováčiková.

„Počas prác došlo za doposiaľ presne neobjasnených okolností k prevráteniu pracovného stroja, ktorý mal zavaliť jeho 46-ročného vodiča. Muž utrpel vážne zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedla Kováčiková s tým, že bližšie okolnosti tragédie, ako aj presná príčina smrti muža sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Podľa hovorkyne Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Aleny Krčovej k mužovi privolali záchranárov cez tiesňovú linku 155. „Žiaľ, záchranári, ktorých sme k nemu vyslali, mu už nedokázali pomôcť. Muž utrpel poranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom,“ dodala.