Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Odklon dopravy pre prevrátený kamión na D1 ukončili

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia dopravu v smere do Bratislavy odkláňala cez Voderady.

Bratislava 22. marca (TASR) - Na diaľnici D1 smerom do Bratislavy, na kilometri 31, sa prevrátil kamión. Blokované sú všetky tri jazdné pruhy, kamión zároveň zasahuje aj do ľavého jazdného pruhu v protismere. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

"K zraneniu osôb nedošlo. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," približuje polícia.

Polícia dopravu v smere do Bratislavy odkláňa cez Voderady. V opačnom smere, teda z Bratislavy do Trnavy, odporúča využiť cestu cez Senec. Vodičov zároveň žiada, aby rešpektovali pokyny dopravných policajtov.



Odklon dopravy pre prevrátený kamión na D1 smerom do Bratislavy ukončili



Odklon dopravy cez Voderady pre prevrátený kamión na diaľnici D1 smerom do Bratislavy je ukončený. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

"V dôsledku prekládky tovaru z poškodeného kamióna zostáva aj naďalej v smere do Bratislavy uzavretý stredný a pravý jazdný pruh, ľavý jazdný pruh je prejazdný," upresnila.

Polícia ešte skôr avizovala, že pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. "Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Predmetná udalosť je v štádiu vyšetrovania," poznamenala.