Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Požiar autobusu v Bratislave sa zaobišiel bez zranení

Ilustračná snímka. Foto: TASR Pavol Zachar

Najprv sa snažil požiar uhasiť vodič hasiacim prístrojom, neskôr požiar hasili príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec.

Bratislava 29. novembra (TASR) - Ranný požiar autobusu bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) na ceste medzi Devínskou Novou Vsou a Devínom sa zaobišiel bez zranení, príčiny sa zisťujú. Pre TASR to uviedol hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec.

"Najprv sa snažil požiar uhasiť vodič hasiacim prístrojom, neskôr požiar hasili príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ)," povedal hovorca.

Priblížil, že na mieste udalosti bol prítomný aj požiarny technik, ktorý zisťoval príčiny požiaru. "Udalosť sa zaobišla bez zranení. Výšku škody vyčíslujeme," podotkol Chlebovec.

Doplnil, že k požiaru autobusu linky 29 došlo o 7.13 h na Kremeľskej ulici v smere jazdy na Malú scénu na zastávke Morava.

Hasiči spresnili, že požiar zachvátil polovicu autobusu, ktorá zhorela do tla. "Šestnásť cestujúcich ho opustilo ešte pred príchodom hasičov. Tým sa podarilo požiar lokalizovať po pol hodine. Udalosť si nevyžiadala žiadne zranenia," informovali TASR z Prezídia HaZZ.