Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na diaľnici D1 došlo k nehode troch áut a motocykla

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Podľa doposiaľ zistených informácií malo k zrážke vozidiel dôjsť tým, že vodič motocykla pravdepodobne nedodržal bezpečný odstup od pred ním idúceho vozidla, v dôsledku čoho doň narazil.

Bratislava 16. júna (TASR) - Na diaľnici D1 smerom do Trnavy došlo vo štvrtok poobede k zrážke štyroch motorových vozidiel. Alkohol sa u vodičov nepotvrdil, okolnosti nehody vyšetruje polícia. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

K dopravnej nehode malo podľa polície dôjsť krátko po 16.00 h na 7,5 km diaľnice. Podľa doposiaľ zistených informácií malo k zrážke vozidiel dôjsť tým, že vodič motocykla pravdepodobne nedodržal bezpečný odstup od pred ním idúceho vozidla, v dôsledku čoho doň narazil.

"Po tomto náraze zostal vodič motocykla sedieť na streche vozidla," priblížila hovorkyňa. Ďalší vodič následne zastavil, pričom do neho narazilo ďalšie vozidlo. Dychové skúšky u všetkých vodičov dopadli podľa polície s negatívnym výsledkom. "Okolnosti tejto udalosti v cestnej premávke sú predmetom vyšetrovania," dodala Šimunková.