Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Regióny

VODIČI, POZOR: Na Gagarinovej ulici v Bratislave je zaplavená vozovka

Na snímke zatopená Gagarinova ulica počas dažďa v Bratislave 27. septembra 2021. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Dopravný podnik Bratislava poukázal na odklony liniek 65, 75, 201 a 202.

Bratislava 27. septembra (TASR) – V Bratislave na Gagarinovej ulici je v pondelok popoludní po daždi zaplavená vozovka. Smerom von z mesta sa tvorí kolóna. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Zároveň Zelená vlna RTVS informovala vodičov, aby sa radšej tomuto úseku úplne vyhli, napríklad obchádzkou po Mierovej ulici.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti uviedlo, že Gagarinova ulica je v súčasnosti neprejazdná z dôvodu zaplaveného podjazdu. Premávku v tomto úseku usmerňujú bratislavskí dopravní policajti. "Pokiaľ je to možné, na prejazd odporúčame využiť alternatívnu trasu," uviedla bratislavská krajská polícia.

Dopravný podnik Bratislava poukázal na odklony liniek 65, 75, 201 a 202. Odklon linky 75 je medzi zastávkami Cintorín Vrakuňa a Nevädzová obojsmerne cez zastávky Hrachová, Strojnícka, Radničné námestie a Mierová. Linka 35 premávka odklonom mimo zastávky Ríbezľová. "Odklon liniek 201 a 202 je medzi zastávkami Hraničná a Cintorín Vrakuňa obojsmerne cez zastávky MiÚ Ružinov, Mierová, Radničné námestie, Strojnícka a Hrachová," doplnil Dopravný podnik Bratislava.