Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Na Kutnohorskej ulici v Kremnici pribudne nová vianočná výzdoba

Štefánikovo námestie v Kremnici. Archívna snímka. Foto: TASR - Jana Vodnáková

Vianočnú atmosféru v meste umocnia aj dva vianočné stromy, jeden pred radnicou a druhý na Námestí SNP. Osádzať ich budú v najbližších dňoch.

Kremnica 21. novembra (TASR) - Pracovníkov mestských technických služieb v Kremnici zamestnáva v týchto dňoch inštalácia vianočnej výzdoby. Vedúci oddelenia technických služieb Mestského úradu v Kremnici Peter Grosch priblížil, že z úplne novej výzdoby sa budú môcť tešiť obyvatelia na ulici Kutnohorskej.

"Časť výzdoby sme zakúpili novú, časť sme zrepasovali. Išlo o staršie prvky, na ktorých sme vymenili žiarovky za LED osvetlenie," priblížil Grosch s tým, že to stálo približne 1200 eur.

Pred dvoma rokmi mesto investovalo aj do LED výzdoby na Štefánikovom námestí. To bude tento rok vyzdobené obdobne ako vlani. Vianočná výzdoba bude v meste nainštalovaná do 6. decembra.

Vianočnú atmosféru v meste umocnia aj dva vianočné stromy, jeden pred radnicou a druhý na Námestí SNP. Osádzať ich budú v najbližších dňoch. Už tradične ich zabezpečujú Mestské lesy Kremnica.