Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Na radnici v Zlatých Moravciach sa šíri COVID-19

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Ochorenie sa začalo šíriť medzi zamestnancami radnice. V pondelok prebehlo ich kompletné testovanie. Ďalšie sa uskutoční podľa potreby.

Zlaté Moravce 20. júna (TASR) – Na Mestskom úrade v Zlatých Moravciach v posledných dňoch stúpol počet ochorení na COVID-19. Krízový štáb na svojom pondelkovom zasadnutí rozhodol, že v budove úradu je potrebné opäť nosiť rúška.

Ochorenie sa začalo šíriť medzi zamestnancami radnice. V pondelok prebehlo ich kompletné testovanie. Ďalšie sa uskutoční podľa potreby. "Krízový štáb rozhodol, že z dôvodu ochrany zdravia je potrebné, aby zamestnanci mestského úradu používali prekrytie horných dýchacích ciest a dodržiavali všetky hygienické opatrenia. Zároveň odporúča, aby občania pri vstupe do budovy úradu použili prekrytie horných dýchacích ciest. Celá budova úradu bude dezinfikovaná," rozhodol krízový štáb.

Ako informovala radnica, školy a školské zariadenia sú v prevádzke bez obmedzení. Podľa slov vedúcej domova a zariadenia opatrovateľských služieb Jany Bošiakovej sa v zariadeniach dodržiavajú všetky hygienické opatrenia a situácia v nich je stabilizovaná a bez zmien.