Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Na starostku bratislavských Vajnôr kandiduje M. Debnárová

Vajnory. Foto: TASR/Eduard Fašung

Oznámila to na svojej webovej stránke s tým, že sa o hlasy voličov bude uchádzať ako nezávislá kandidátka.

Bratislava 30. augusta (TASR) - Na post starostky bratislavskej mestskej časti Vajnory bude kandidovať vajnorská miestna a bratislavská mestská poslankyňa Monika Debnárová. Oznámila to na svojej webovej stránke s tým, že sa o hlasy voličov v jesenných voľbách bude uchádzať ako nezávislá kandidátka.

Debnárová na webe uviedla, že ponúka svoju energiu, odbornosť, cieľavedomosť a schopnosť presadiť veci v záujme Vajnôr. Budúcnosť vidí v maximalizácii iniciatívy na získavanie externých zdrojov financovania a uchádzaní sa o eurofondové projekty.

"Prioritne sa plánujem venovať doprave v našej mestskej časti, zvýšeniu bezpečnosti detí pred školami, rozvoju športovísk a postupnému skultúrňovaniu i revitalizácii verejných priestorov," skonštatovala. Veľkú pozornosť plánuje venovať aj transparentnosti a nastaveniu Vajnorskej podpornej spoločnosti.

"K mojim ďalším prioritám patrí rozvoj voľnočasových aktivít pre deti a mládež, podpora a rozvoj vzdelávania a pre seniorov vybudovanie denného stacionára," povedala.

Kandidatúru na post starostu bratislavskej mestskej časti Vajnory okrem Debnárovej oznámil aj súčasný vajnorský starosta Michal Vlček.