Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Regióny

Na účelovej ceste pri Považskej Teplej uzavrú železničné priecestie

Ilustračné foto Foto: TASR/Milan Kapusta

Polícia v tejto súvislosti žiada motoristov, aby pri plánovaní a realizovaní svojich pracovných, ako aj voľnočasových aktivít rešpektovali dočasné dopravné obmedzenia a pokyny správcov cesty.

Považská Teplá 19. júna (TASR) - Považskobystrický okresný dopravný inšpektorát upozorňuje motoristickú verejnosť na úplnú uzáveru železničného priecestia na účelovej komunikácii v katastrálnom území Považskej Teplej v okrese Považská Bystrica v smere od cesty I/61 (173,700 km). Uzávera potrvá od 20. júna od 8.00 h do 8.00 h 21. júna, obchádzková trasa nie je dostupná. Informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

Železničné priecestie na komunikácii, ktorá vedie k firmám Huma, Kovozet a Nábytok PB, uzavrú z dôvodu pokládky novej živičnej vrstvy. Tú bude realizovať správca úseku železničnej trate Nové Mesto nad Váhom – Považská Teplá.

Polícia v tejto súvislosti žiada motoristov, aby pri plánovaní a realizovaní svojich pracovných, ako aj voľnočasových aktivít rešpektovali dočasné dopravné obmedzenia a pokyny správcov cesty, dbali na zvýšenú opatrnosť, plne sa venovali vedeniu vozidla a sledovali dočasné dopravné značenie.