Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Regióny

Na Žitný ostrov sa dá cestovať počas víkendu za polovičnú cenu

Foto: TASR/Pavel Neubauer

V nedeľu 29. apríla a 1. mája budú dospelí cestovať z Bratislavy až do Komárna len za polovicu, teda za rovnakú cenu ako deti.

Dunajská Streda 28. apríla (TASR) - Dopravca RegioJet počas tohto víkendu a 1. mája posilnil spoje na trase Bratislava - Dunajská Streda - Komárno. TASR o tom informoval hovorca spoločnosti Aleš Ondrůj.


"Predpokladáme, že na termálne kúpaliská vo Veľkom Mederi a Dunajskej Strede, na cyklovýlet k vodným mlynom na Malom Dunaji, ku gabčíkovskej priehrade, na výlet k pevnosti a na Námestie Európy v Komárne, alebo na prvomájové oslavy sa najpohodlnejšie dostanú cestujúci modernými žltými vlakmi RegioJet," uviedol Ondrůj s tým, že RegioJet počas predĺženého víkendu posilní vlaky a zároveň ponúkne výhodné ceny lístkov.

Ako uviedol, dnes, v nedeľu 29. apríla a 1. mája budú dospelí cestovať len za polovicu, teda za rovnakú cenu ako deti. "Táto akcia platí vždy počas víkendov a sviatkov. V pondelok 30. apríla bude taktiež možnosť cestovať za polovicu, a to v spojoch označených v cestovnom poriadku akciou Apríl za polovicu," vysvetlil hovorca.