Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Regióny

NAPADLA VIACERÝCH MUŽOV AJ POLICAJTA: Ženu už zadržali

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Preverovaním sa zistilo, že sa žena z Bratislavy dopustila viacerých takýchto skutkov.

Bratislava 26. októbra (TASR) - Policajti zadržali 35-ročnú ženu, ktorá na čerpacej stanici na Bratskej ulici v Bratislave napadla začiatkom mesiaca mestského policajta. Preverovaním sa zistilo, že už predtým útočila na viacerých mužov. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Bratislave Michal Szeiff.

"Podľa doterajších informácií sa mladá žena začala najprv verbálne vyhrážať mestskému policajtovi zabitím, následne na neho fyzicky zaútočila zovretou päsťou a udrela ho do oblasti tváre. Po tomto útoku bola na mieste zadržaná, až do príchodu hliadky Policajného zboru," spresnil Szeiff. Potom ju umiestnili do cely policajného zaistenia.

Preverovaním sa zistilo, že sa žena z Bratislavy dopustila viacerých takýchto skutkov. Objektom útokov boli vždy muži, k útokom došlo na zastávkach MHD a žena chcela podľa svojich slov v útokoch pokračovať. Vyvodením trestnoprávnej zodpovednosti sa aktuálne zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V, priblížil hovorca. Ozrejmil, že na ženu bol už predtým vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody a ženu preto eskortovali.