Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Vážna nehoda v Bratislave, električka zrazila ženu

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Po zrážke zostala chodkyňa zakliesnená pod električkou a utrpela ťažké zranenia v oblasti tváre, hrudníka a panvy.

Bratislava 18. januára (TASR) - Na Púchovskej ulici v Bratislave vo štvrtok (17.1.) večer zrazila električka 19-ročnú ženu, prechádzajúcu cez priechod. Žena utrpela ťažké zranenia.

Nehoda sa stala približne o 21.00 h a podľa doterajších zistení bolo jej príčinou to, že chodkyňa prechádzala cez priechod na červenú, uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Petra Hrášková.

Po zrážke zostala chodkyňa zakliesnená pod električkou a utrpela ťažké zranenia v oblasti tváre, hrudníka a panvy. Spod električky ju museli vyslobodiť pomocou techniky Dopravného podniku Bratislava (DPB).

Pacientka bola prevezená do nemocnice v Ružinove. Podľa hovorkyne Univerzitnej nemocnice Bratislava Petry Stano Maťašovskej má pacientka zlomenú panvu, poranenú tvár, pľúca a otras mozgu. "Ide o vážne zranenia, nie však život ohrozujúce," uviedla Stano Maťašovská a dodala, že pacientka je stabilizovaná, pri vedomí, v intenzívnej opatere lekárov.

"Presné príčiny dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho preverovania," uviedla policajná hovorkyňa Petra Hrášková a dodala, že u vodiča nebolo kontrolou zistené požitie alkoholu.