Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Regióny

Nehoda v Bánovciach nad Bebravou si vyžiadala zranenie jednej osoby

Snímka z miesta nehody. Foto: Facebook/Polícia SR

V dôsledku dopravnej nehody zostala cesta v danom úseku neprejazdná a z postihnutých vozidiel vytekali prevádzkové kvapaliny.

Bánovce nad Bebravou 12. novembra (TASR) - Zranenie jednej osoby si vo štvrtok (11. 11.) vyžiadala dopravná nehoda na Partizánskej ulici v Bánovciach nad Bebravou. Pri zrážke dvoch osobných áut a dodávky zasahovali štyria príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Bánoviec nad Bebravou s jedným kusom techniky. TASR o tom v piatok informoval hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík.

V dôsledku dopravnej nehody zostala cesta v danom úseku neprejazdná a z postihnutých vozidiel vytekali prevádzkové kvapaliny. Z piatich účastníkov utrpela zranenia jedna osoba. "Zasahujúci hasiči preverili zdravotný stav všetkých účastníkov a zranenej osobe poskytli do príchodu zdravotníkov predlekársku pomoc a prvotné ošetrenie. Posádka záchrannej zdravotnej služby osobu potom previezla na ďalšie ošetrenie do nemocnice," uviedol Petrík.

Príslušníci HaZZ následne podľa neho vykonali na všetkých vozidlách protipožiarne opatrenia, uniknuté prevádzkové kvapaliny posypali absorpčnou látkou a po zdokumentovaní dopravnej nehody políciou a odtiahnutí, respektíve odvezení havarovaných vozidiel odstránili z vozovky vytečené kvapaliny.