Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Nemocnica v Krompachoch otvorila neurologickú ambulanciu

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

Ambulancia je zatiaľ určená pre pacientov poistených v zdravotnej poisťovni Dôvera a Union zdravotnej poisťovni, ktoré už podpísali s nemocnicou zmluvu o prevádzke tejto ambulancie.

Krompachy 5. novembra (TASR) – Nemocnica v Krompachoch otvorila novú neurologickú ambulanciu. TASR o tom v piatok informovala Martina Pavliková, hovorkyňa skupiny Agel SK, pod ktorú táto nemocnica patrí.

„Neurologické ochorenia v celej svojej škále trápia veľkú skupinu pacientov, preto sme radi, že sme úspešne zavŕšili našu snahu o otvorenie neurologickej ambulancie v krompašskej nemocnici, ktorá bude slúžiť tak pre pacientov odosielaných z ambulancií všeobecných lekárov, ako aj pre pacientov lôžkových oddelení,“ povedal konateľ spoločnosti Miroslav Kraus.

Ambulancia je zatiaľ určená pre pacientov poistených v zdravotnej poisťovni Dôvera a Union zdravotnej poisťovni, ktoré už podpísali s nemocnicou zmluvu o prevádzke tejto ambulancie. "Podpis so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou očakávame v najbližších dňoch," dodal.

Neurologická ambulancia je v prevádzke v pondelok a piatok v čase od 7.00 do 15.00 h, stredy a štvrtky sú vyhradené pre konziliárne vyšetrenia. Na jej návštevu je potrebné mať odporučenie od odosielajúceho lekára, potvrdenie o očkovaní alebo negatívny test na ochorenie COVID-19.