Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

Nemocnica v Rimavskej Sobote má nového riaditeľa

Foto: TASR

Richarda Hrubého vo funkcii nahradil Dušan Suchý.

Rimavská Sobota 1. februára (TASR) – Nemocnica v Rimavskej Sobote má od stredy nového riaditeľa, Richarda Hrubého vo funkcii nahradil Dušan Suchý. V minulosti pôsobil ako riaditeľ nemocnice v Rožňave a následne na pozícii manažéra medicínskeho úseku siete ProCare a Svet zdravia. TASR o tom informovala komunikačná špecialistka siete Bianka Krejčíová.

Doterajší riaditeľ rimavskosobotskej nemocnice Richard Hrubý začal v nemocnici pôsobiť v roku 2017 ako námestník pre liečebno-preventívnu starostlivosť, vedenie prevzal o rok neskôr. "V danom období sa nám spoločne podarilo zrealizovať mnoho eurofondových projektov, ktorými sme skvalitnili prístrojové vybavenie a poskytovanie zdravotnej starostlivosti v našej nemocnici," skonštatoval Hrubý. V rámci siete Svet zdravia posilní tím Nemocnice Bory, kde bude pôsobiť na pozícii klinického lídra pre onkológiu.

Vedenie nemocnice v Rimavskej Sobote v stredu prevzal Dušan Suchý, ktorý bol v minulosti dlhoročným riaditeľom rožňavskej nemocnice. Posledný rok a pol v rámci siete pôsobil na pozícii manažéra medicínskeho úseku. "Som presvedčený, že svojou skúsenosťou a profesionalitou bude pokračovať v úspešnom napredovaní nemocnice," uviedol generálny riaditeľ siete ProCare a Svet zdravia Radoslav Čuha.