Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Regióny

NEPIL ŽIVÚ VODU, ALE ALKOHOL: Skončil s autom v živom plote

Hodnotu 2,81 promile alkoholu namerali policajti pri dychovej skúške 56-ročnému vodičovi z Revúcej, ktorý predtým s vozidlom skončil v živom plote. Foto: PZ SR - KR Banská Bystrica

Vodič v ľavotočivej zákrute pri rodinnom dome pravou prednou časťou auta zachytil živý plot a zostal stáť. Policajná hliadka ho vyzvala, aby vykonal dychovú skúšku a tá bola pozitívna.

Revúca 21. mája (TASR) – Hodnotu 2,81 promile alkoholu namerali policajti pri dychovej skúške 56-ročnému vodičovi z Revúcej, ktorý predtým s vozidlom skončil v živom plote. O prípade informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Banskej Bystrici na svojej stránke na sociálnej sieti.

„V utorok podvečer šoféroval osobné auto v smere od Revúcej na časť Revúčka. Tam v ľavotočivej zákrute pri rodinnom dome pravou prednou časťou auta zachytil živý plot a zostal stáť. Policajná hliadka ho vyzvala, aby vykonal dychovú skúšku a tá bola pozitívna,“ uvádza KR PZ.

Ako dodáva, v rámci Banskobystrického kraja nejde v poslednej dobe o jediný prípad. „Aj vo štvrtok ráno policajti počas dopravnej akcie zistili dva prípady, keď vodiči viedli vozidlá pod vplyvom alkoholu,“ konkretizuje KR PZ.