Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

NEVIDELI STE HO? Polícia pátra po nezvestnom S. Štefánikovi z Košíc

Fotka hľadaného. Foto: TASR - Polícia SR

Hľadaný je vysoký 177 centimetrov, strednej postavy, má krátke čierne vlasy po bokoch prešedivené a hnedé oči.

Košice 3. marca (TASR) - Polícia pátra po nezvestnom 28-ročnom Slavomírovi Štefánikovi z Košíc. Naposledy ho videli 17. februára po 6.15 h na adrese trvalého bydliska na Pekinskej ulici v Košiciach, odkiaľ odišiel na osobnom aute zn. SsangYong Tivoli Grand modrej metalízy s evidenčným číslom KE-201NY na neznáme miesto. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

"Späť do miesta trvalého bydliska sa nevrátil, nepodal o svojom pobyte príbuzným žiadnu správu a v súčasnosti sa zdržiava na neznámom mieste," uviedla hovorkyňa. Dané vozidlo spozorovali 21. februára o 14.00 h na rýchlostnej ceste R1 Vlčkovce.

Hľadaný je vysoký 177 centimetrov, strednej postavy, má krátke čierne vlasy po bokoch prešedivené a hnedé oči. Pri odchode z domu mal na sebe čierne rifľové nohavice, tmavú čiernu bundu a bordový pulóver.

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti formou súkromnej správy.