Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Regióny

Páchateľ poškodil v Prešove parkovací systém i platobnú stanicu

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Elena Halačová

K prvému prípadu došlo v období od soboty do nedele na parkovisku na ulici Levočskej v Prešove. K druhému prípadu došlo v nedeľu krátko po obede na ulici Hurbanistov v Prešove.

Prešov 27. marca (TASR) - Polícia v Prešove zaznamenala počas uplynulého víkendu (25. - 26. 3.) dva prípady trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovanie cudzej veci. Išlo o vykradnutie dvoch parkovacích zariadení. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"K prvému prípadu došlo v období od soboty do nedele na parkovisku na ulici Levočskej v Prešove. Neznámy páchateľ poškodil automatický parkovací systém a z pokladnice, kde sa vkladajú bankovky, ukradol finančnú hotovosť. Poškodená spoločnosť celkovú škodu krádežou i poškodením tohto zariadenia doposiaľ nevyčíslila," uviedla Ligdayová.

K druhému prípadu došlo v nedeľu krátko po obede na ulici Hurbanistov v Prešove. "Páchateľ sa vlámal do platobnej stanice a ukradol finančnú hotovosť. Škoda krádežou peňazí vznikla vo výške 1500 eur a škoda poškodením samotného zariadenia bola spoločnosťou vyčíslená na 3000 eur," dodala Ligdayová.