Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Nezvestného M. Šonkoľa nenašli ani pri šiestej pátracej akcii

Na policajnej snímke pátracia akcia. Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Po 19-ročnom Maximovi Šonkoľovi pátra polícia už od konca augusta, domov sa nevrátil z firmy na Svätokrížskom námestí v Žiari nad Hronom, kde vykonával prax.

Žiar nad Hronom 29. septembra (TASR) – V poradí šiesta pátracia akcia po 19-ročnom Maximovi Šonkoľovi zo Žiaru nad Hronom skončila v stredu opäť neúspechom. Nezvestného mladíka sa nepodarilo vypátrať ani za pomoci špeciálneho tímu z Gabčíkova. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"Od ranných hodín prebiehala v Žiari nad Hronom, v lokalite Šibeničného vrchu, Lutilského potoka a priľahlého okolia rozsiahla pátracia akcia po nezvestnom Maximovi Šonkoľovi," uviedla polícia s tým, že pri akcii prehľadávali prístupný aj ťažko prístupný terén. Do stredajšieho pátrania boli zapojení policajti Obvodného oddelenia v Žiari nad Hronom, kriminálnej polície, psovodi aj špeciálny tím z Gabčíkova.

Po 19-ročnom Maximovi Šonkoľovi pátra polícia už od konca augusta, domov sa nevrátil z firmy na Svätokrížskom námestí v Žiari nad Hronom, kde vykonával prax. Podľa policajného opisu je nezvestný vysoký približne 170 centimetrov, má štíhlu postavu, zelené oči a hnedé vlasy. Nad ľavým okom v obočí má jazvu dlhú približne jeden centimeter. Naposledy mal na sebe oblečené čierne nohavice, fialovú mikinu s kapucňou, pri sebe mal i batoh čiernej farby.

"Naďalej vyzývame verejnosť, aby nám akékoľvek informácie, ktoré nám môžu pomôcť v pátraní, oznamovali na čísle 158," upozornila polícia.