Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Regióny

NEZVESTNÝ MUŽ: Polícia pátra po 26-ročnom K. Košukovi z Bratislavy

Fotka nezvestnej osoby. Foto: facebook Polícia SR - Bratislavský kraj

Muž je vysoký 170 centimetrov, strednej postavy. Má krátky zostrih vlasov, hnedé oči a na ľavom líci ma vytetované písmeno "K".

Bratislava 17. augusta (TASR) - Polícia pátra po nezvestnom 26–ročnom Karolovi Košukovi, bytom v bratislavskom Ružinove, ktorý 14. augusta popoludní odišiel svojvoľne z Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela v Pezinku. Miesto jeho pobytu ani pohybu nie je známe. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž je vysoký 170 centimetrov, strednej postavy. Má krátky zostrih vlasov, hnedé oči a na ľavom líci ma vytetované písmeno "K". Poznávacím znamenám sú aj početné tetovania na oboch predlaktiach, na prstoch a hánkach.

Polícia sa v tejto súvislosti obracia na verejnosť so žiadosťou o spoluprácu. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, je možné oznámiť na telefónne číslo 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne súkromnou správou na profile polície na sociálnej sieti, kde zverejnila aj fotografiu hľadaného muža.