Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 4. máj 2024Meniny má Florián
< sekcia Regióny

Vodičov čakajú v júni v Nitre dopravné obmedzenia

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Milan Kapusta

Práce na vozovke by mali byť ukončené 28. júna.

Nitra 9. júna (TASR) – Vodičov čakajú v Nitre dopravné obmedzenia. Ako upozornila radnica, od utorka sa má začať s obnovou krytu vozovky na ceste I/51 v úseku Chrenovská križovatka - Nitra východ Selenec.

Účastníci premávky si podľa magistrátu majú všímať prenosné dopravné zariadenia, ktoré budú umiestnené na komunikáciách I/65, I/64 a I/51 v katastrálnom území Chrenová, Mikov dvor a Malý Lapáš. „Upozorňujeme tiež, že počas opráv sa nebude dať na ceste I/64 pred križovatkou Vašinova odbočiť vpravo,“ povedal hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Vedenie dopravy budú podľa jeho slov zabezpečovať pracovníci oblečení vo výstražnom oranžovom oblečení. „Budú používať zastavovací terč a vysielačky. Vodičov v tejto lokalite budú o nerovnosti vozovky informovať nielen prenosné dočasné značky, ale počas zlej viditeľnosti a v nočných hodinách aj signály žltej prerušovanej farby,“ uviedol vedúci odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií na mestskom úrade Karol Slávik.

Práce na vozovke by mali byť ukončené 28. júna. „Následne sa dopravné značenia z cesty odstránia a jazda vodičov bude od 29. júna opäť plynulejšia,“ informovalo mesto.