Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Zahraniční študenti na Erasmus Village Nitre predstavia svoje krajiny

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Dano Veselský

Študenti, ktorí študujú na SPU v rámci programov Erasmus, ponúknu prostredníctvom expozícií a prezentácií zaujímavé informácie o svojich krajinách.

Nitra 16. novembra (TASR) - Zahraniční študenti Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU) v Nitre predstavia svojim slovenským spolužiakom krajiny, z ktorých pochádzajú. Tradičné podujatie s názvom Erasmus Village sa uskutoční 23. novembra od 9.00 do 13.00 h.

Študenti, ktorí študujú na SPU v rámci programov Erasmus, ponúknu prostredníctvom expozícií a prezentácií zaujímavé informácie o svojich krajinách. "Záujemcovia o študijné pobyty v zahraničí, ale aj široká verejnosť, sa tak všetko potrebné dozvedia 'z prvej ruky'. Slovenskí študenti zasa prispejú svojimi skúsenosťami z ich vlastných výmenných pobytov v zahraničí," skonštatovali organizátori.

Ako pripomenuli, návštevníci môžu na podujatí spoznať tradície iných krajín, diskutovať s domácimi aj zahraničnými študentmi a zároveň zahlasovať za najzaujímavejší stánok. "Môžu takto v jeden deň virtuálne precestovať takmer celý svet," uviedla SPU.