Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Nitrianska komunitná nadácia opäť podporí mimovládne organizácie

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Grantový program NKN s názvom Aby ľudia ľuďom pomáhali už 16 rokov umožňuje spoločensky zodpovedným firmám a mestu Nitra podporiť MVO v Nitre.

Nitra 5. septembra (TASR) - Nitrianska komunitná nadácia (NKN) opäť podporí mimovládne organizácie (MVO) z grantového programu Aby ľudia ľuďom pomáhali. Ako informovala nadácia, tento rok získajú podporu tie organizácie, ktoré aktívne pomáhajú odídencom z Ukrajiny.

Spoločenské podujatie, na ktorom sa budú odovzdávať grantové šeky, sa bude konať 17. septembra popoludní v Parku pod Borinou v Nitre. "V rámci programu zasadíme nové stromčeky do filantropickej aleje. Návštevníkov čaká aj hudobné vystúpenie a množstvo stanovíšť s workshopmi a zábavnými aktivitami najmä pre deti," uviedli organizátori.

Grantový program NKN s názvom Aby ľudia ľuďom pomáhali už 16 rokov umožňuje spoločensky zodpovedným firmám a mestu Nitra podporiť MVO v Nitre. "Podpora je určená tým organizáciám, ktoré svojou prácu prispievajú k zlepšeniu kvality života nás všetkých. Program je výnimočný tým, že podporuje nielen realizáciu projektov MVO, ale aj ich celkové posilnenie a rozvoj," doplnila NKN.