Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Regióny

Pri dopravnej nehode neďaleko N .Zámkov prišiel o život 21-ročný vodič

Novozámockí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti tragickej nehody, ktorá sa stala dnes v ranných hodinách medzi Koltou a Dvormi nad Žitavou. Foto: FB Polícia SR - Nitriansky kraj

Aj napriek okamžite poskytnutej pomoci mladý vodič po prevoze do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch zraneniam podľahol.

Nové Zámky 24. septembra (TASR) – Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala vo štvrtok ráno medzi obcami Kolta a Dvory nad Žitavou v okrese Nové Zámky, prišiel o život 21-ročný vodič vozidla Škoda Octavia. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Mladý vodič v rannej hmle pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, následkom čoho prešiel do protismeru. Tam sa čelne zrazil s oproti idúcim vozidlom Kia Sorento, ktoré viedol 44-ročný muž,“ dodala polícia.

Aj napriek okamžite poskytnutej pomoci mladý vodič po prevoze do Fakultnej nemocnice v Nových Zámkoch zraneniam podľahol. Presná príčina a okolnosti dopravnej nehody sa vyšetrujú.