Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Regióny

Hľadajú sa osobnosti, ktoré si zaslúžia ocenenie Starostlivý anjel

Ilustračná snímka. Foto: TERAZ.sk

Ako uviedol Úrad NSK, kraj chce vyzdvihnúť kvalitne vykonanú prácu a oceniť nielen poskytovateľov sociálnych služieb, ale aj jednotlivých pracovníkov.

Nitra 29. marca (TASR) - Nitriansky samosprávny kraj (NSK) bude aj tento rok oceňovať najlepších pracovníkov v zariadeniach sociálnych služieb (ZSS). Cieľom v poradí šiesteho ročníka slávnostného odovzdávania ocenení Starostlivý anjel je poukázať na mimoriadne činy pracovníkov ZSS.

Ako uviedol Úrad NSK, kraj chce vyzdvihnúť kvalitne vykonanú prácu a oceniť nielen poskytovateľov sociálnych služieb, ale aj jednotlivých pracovníkov. "Vyzývame poskytovateľov sociálnych služieb aj širokú verejnosť o elektronické zaslanie nominácií na udelenie ceny v termíne do 10. apríla," konštatuje sa vo výzve NSK.

Kraj bude udeľovať ceny v kategóriách manažment, zdravotno-sociálny úsek, opatrovateľský úsek a ostatní pracovníci. "Na ocenenie môže jedno zariadenie sociálnych služieb nominovať maximálne troch pracovníkov v každej kategórii. Pracovníci musia pôsobiť v Nitrianskom kraji, avšak nemusia byť zamestnancami zariadení," pripomenul Úrad NSK.