Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

O post primátora Levoče sa bude uchádzať Jozef Cvoliga

Na archívnej snímke historické centrum mesta Levoča. Foto: TASR - Milan Kapusta

Chcem nášmu mestu a jeho občanom sľúbiť jedno, to, čo dokážem splniť, a síce, že budem na našej vízii pracovať do úmoru, uviedol Cvoliga.

Levoča 19. septembra (TASR) - O post primátora Levoče sa v jesenných komunálnych voľbách bude uchádzať Jozef Cvoliga. Oznámil to v pondelok v Levoči so svojím tímom a kandidátmi na funkcie poslancov mestského zastupiteľstva. Priazeň voličov bude chcieť Cvoliga získať ako nezávislý s podporou KDH, SaS, Sme rodina a OKS.

"Vecami verejnými v našom meste Levoča žijem už dobré desaťročie. Mal som možnosť byť súčasťou jeho vedenia. Levoču sme spoločne dostali na novú, modernú, otvorenejšiu cestu. Dnes som presvedčený, že rovnako spoločne môžeme, tak ako uvádzame v našom volebnom slogane, dostať Levoču do vyššej ligy. Zaslúži si to naše mesto. Zaslúžime si to my a zaslúži si to i generácia, ktorá príde po nás. Chcem nášmu mestu a jeho občanom sľúbiť jedno, to, čo dokážem splniť, a síce, že budem na našej vízii pracovať do úmoru," uviedol Cvoliga.

V samospráve pôsobí od roku 2012 a v rokoch 2014 až 2017 zastával funkciu zástupca primátora mesta Levoča. Riadil Úrad Prešovského samosprávneho kraja. Pôsobil ako riaditeľ Podtatranského osvetového strediska v Poprade a aktuálne vedie pobočku Sociálnej poisťovne v Poprade.

Spojené samosprávne voľby do orgánov miest a obcí a orgánov samosprávnych krajov sa uskutočnia v sobotu 29. októbra.