Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 17. jún 2024Meniny má Adolf
< sekcia Regióny

Obnova oválu na Starozagorskej v Košiciach zjednosmernení premávku

Ilustračná fotografia. Foto: TASR/AP

S výstavbou nového športoviska sa začalo 20. júla. Trvať má osem mesiacov a stáť by mala 586.444 eur. Mesto na tento projekt získalo finančný príspevok vo výške 381.189 eur z Fondu na podporu športu.

Košice 7. augusta (TASR) - Modernizácia oválu pri Základnej škole na Starozagorskej v Košiciach si vyžiada aj zmenu organizácie dopravy na Titogradskej ulici. Informuje o tom košická mestská časť Sídlisko KVP na sociálnej sieti.

"Od pondelka sa bude postupne rozmiestňovať dočasné dopravné značenie. Dôjde k zjednosmerneniu premávky - vjazd bude na západnej strane Titogradskej a výjazd na východnej strane ulice," uvádza.

V súvislosti s pohybom nákladných vozidiel motoristov upozorňuje, aby neparkovali blízko vjazdu na dočasnú staveniskovú komunikáciu ani v oblúku na južnej strane Titogradskej ulice.

S výstavbou nového športoviska sa začalo 20. júla. Trvať má osem mesiacov a stáť by mala 586.444 eur. Mesto na tento projekt získalo finančný príspevok vo výške 381.189 eur z Fondu na podporu športu. Zmodernizovaný bežecký ovál bude mať štyri 200-metrové dráhy a kratšiu 60-metrovú cieľovú rovinku. K dispozícii bude aj doskočisko s pieskom na skok do diaľky a vznikne tam tiež nové ihrisko pre malý futbal s umelou trávou.