Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

OBRAZOM: Vo Veľkej Rači otvorili lyžiarsku sezónu

Na snímke lyžiari počas otvorenia lyžiarskej sezóny v lyžiarskom stredisku Snowparadise Veľká Rača v Oščadnici 14. decembra 2019. Foto: TASR/Erika Ďurčová

V sobotu slávnostne otvorili aj novú rozhľadňu, ktorá vyrástla na vrcholovej stanici pri lanovke Dedovka.

Oščadnica 14. decembra (TASR) – Lyžiarsku sezónu v sobotu otvorili aj v stredisku Snowparadise Veľká Rača - Oščadnica. Ako pre TASR uviedla Alžbeta Giláni z marketingového oddelenia strediska, aktuálne je v prevádzke lanovka v Dedovke.



"Postupne zasnežujeme aj ostatné zjazdovky, aby sme mohli prepojiť všetky tri doliny Dedovka, Marguška a Laliky," dodala Giláni.

a snímke lyžiari počas otvorenia lyžiarskej sezóny v lyžiarskom stredisku Snowparadise Veľká Rača v Oščadnici 14. decembra 2019.
Foto: TASR/Erika Ďurčová


Pre lyžiarov v rámci noviniek pripravujú verejnú časomieru. "Na zjazdovke bude vyčlenený úsek s bránkami. Lyžiari si tak budú môcť otestovať, za koľko sekúnd prejdú vymedzený úsek. K dispozícii máme aj detskú lyžiarsku škôlku s prekážkami a bránkami," uviedla Giláni.

Na snímke lyžiari počas otvorenia lyžiarskej sezóny v lyžiarskom stredisku Snowparadise Veľká Rača v Oščadnici 14. decembra 2019.
Foto: TASR/Erika Ďurčová


V sobotu slávnostne otvorili aj novú rozhľadňu, ktorá vyrástla na vrcholovej stanici pri lanovke Dedovka.