Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Regióny

Obvinili mladíka z Bardejova z ublíženia na zdraví a výtržníctva

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Polícia začala trestné stíhanie a zo spomenutých trestných činov obvinila rovesníka mladíka, 19-ročného muža z Bardejova.

Bardejov 18. októbra (TASR) - Polícia v súvislosti s prípadom, ku ktorému došlo v máji medzi Bardejovskými Kúpeľmi a mestskou časťou Bardejov-Dlhá Lúka, obvinila 19-ročného mladíka z Bardejova z trestného činu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s trestným činom výtržníctva. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Počas pálenia vatry sa 19-ročný mladík rozbehol k pahrebe z vatry v úmysle ju preskočiť, pričom mu jeden z tam prítomných mužov podkopol nohu, v dôsledku čoho spadol do pahreby. Mladý muž utrpel viacero zranení, ktoré si vyžiadali liečenie," uviedla Ligdayová.

Polícia začala trestné stíhanie a zo spomenutých trestných činov obvinila rovesníka mladíka, 19-ročného muža z Bardejova.

Obvinenému v prípade preukázania viny pred súdom hrozí podľa krajskej policajnej hovorkyne trest odňatia slobody až na tri roky.