Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Regióny

Obvinili muža, ktorý mal v bratislavskej Dúbravke obťažovať ženy

Ilustračné foto. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Od 11. do 17. októbra mal v Dúbravke najmä v nočných hodinách prenasledovať viacero žien.

Bratislava 19. októbra (TASR) – Obvinili 40-ročného Milana z okresu Prievidza, ktorý mal v bratislavskej Dúbravke obťažovať ženy. V prípade dokázania viny mu hrozí trojročný trest. TASR o tom informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Od 11. do 17. októbra mal v Dúbravke najmä v nočných hodinách prenasledovať viacero žien. V utorok (12. 10.) mal 33-ročnú ženu prenasledovať od zastávky mestskej hromadnej dopravy Drobného až k bytovému domu na Saratovskej ulici, kde bola sotená na zem. "Keď žena ležala na zemi mal ju chytiť za rozkrok, v dôsledku čoho začala žena kričať a muž z miesta utiekol," uviedol hovorca.

K ďalšiemu skutku prišlo podľa polície vo štvrtok (14. 10.), keď mal prenasledovať 26-ročnú ženu z parkoviska na Saratovskej ulici až k bytovému domu na Drobného ulici. "Keďže si žena všimla že je prenasledovaná neznámym mužom, utiekla do vchodu a stihla za sebou zatvoriť dvere. Muž dobehol k dverám a začal kričať a domáhať sa otvorenia dverí. Následne si stiahol nohavice a začal pred dverami onanovať," dodal Szeiff.

Policajtom sa podarilo muža zadržať a obmedziť na osobnej slobode. "Policajný vyšetrovateľ už spracoval v tejto súvislosti aj podnet k návrhu na väzobné stíhanie obvineného muža," doplnil hovorca.