Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Z vraždy obvinili muža zo Spišských Vlachov, svoju obeť mal dobodať

Ilustračná snímka. Foto: TASR - KR PZ Trenčín

Obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia a krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie.

Spišské Vlachy 17. januára (TASR) – Polícia obvinila muža zo Spišských Vlachov, okres Spišská Nová, z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Podľa krajskej policajnej hovorkyne z Košíc Jany Mésarovej mal obvinený 58-ročný Anton zavraždiť v stredu (15. 1.) v nočných hodinách o štyri roky mladšieho muža.

"Muža po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov obvinil vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania obvinený muž v jednom z rodinných domov v Spišských Vlachoch za doposiaľ presne nezistených okolností úmyselne spôsobil svojej obeti sekerou a najmenej dvoma nožmi minimálne 100 sečno-bodno-rezných rán. Muž následkom zranení na mieste podľahol,“ uviedla hovorkyňa.

Dodala, že obvinený bol po vykonaní potrebných procesných úkonov umiestnený do cely policajného zaistenia a krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.