Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Regióny

Ocenenie pre najlepšiu začínajúcu podnikateľku získala Prievidžanka

Monika Kupcová v Prievidzi prevádzkuje bilingválne jasle aj nočný hotel pre deti.

Prievidza 5. decembra (TASR) - Prievidzská podnikateľka Monika Kupcová si prevzala 4. decembra v Bratislave ocenenie ako najlepšia začínajúca podnikateľka roka. Kupcová prevádzkuje v Prievidzi bilingválne, anglicko-slovenské jasle a piatkový nočný hotel pre deti.

Ako sa pre TASR vyjadrila Kupcová, ocenenie ako začínajúca podnikateľka získala vzhľadom na to, že podnikateľskú činnosť vykonáva menej ako tri roky. "Ocenenie ma veľmi teší a beriem ho ako zadosťučinenie mojej práce, ktorej venujem všetok svoj čas."

Funny kid's academy v Prievidzi funguje od 1. januára 2010 a prevádzkuje tri hlavné činnosti, bilingválne jasle a škôlku, detskú jazykovú školu a piatkový nočný hotel pre deti. "Okrem týchto činností akadémia spolupracuje externe aj so základnými školami, kde prevádzkuje jazykové kurzy," doplnila Kupcová.

Jasle navštevuje momentálne 14 detí a ďalších sedem čaká na zaradenie v priebehu januára budúceho roka. Jazyková škola má 20 malých žiakov.


2. miesto obsadila: Kristína ILASZOVÁ, FF company, s.r.o., Bratislava – vydavateľská činnosť

3. miesto obsadila: Monika SEBEŠOVÁ, Práčovňa Lavender, Kežmarok – prevádzkovanie čistiarne a práčovne


Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania predstavila 4. decembra v Bratislave najlepšie slovenské podnikateľky pre rok 2012. Celkovou víťazkou 13. ročníka súťaže Podnikateľka Slovenska sa stala pekárka Lucia Chorendžáková z Veľkej Lomnice. Súťaž sa koná pod záštitou manželky prezidenta SR Silvie Gašparovičovej.